Syyskausi jatkuu 7.8-17, alla tietoja myös lasten ryhmistä!

Aikuisten ryhmän harjoitukset jatkuvat 7.8 maanantaina klo 19-20.30. Otamme uusia harrastajia non-stoppina(emme siis aloita erikseen alkeiskurssia), joten jos haluat tulla katsomaan onko Hapkido sinun lajisi, otamme sinut mielellämme mukaan harjoituksiimme kokeilemaan lajiamme! Joten ota rohkeasti yhteyttä ja tule salille :) Suurin osa harrastajistamme tulee ns. alkeiskurssien ulkopuolelta, joten olemme nähneet hyväksi tavaksi pitää ovet auki salillemme kokoajan!

Lasten kamppailuyhmät jatkavat harjoittelua ma 14.8 ja to 17.8 molemmat ryhmät klo 18.00-18.55, kausi kestää 14.12 asti. Alustavasti mukaan otetaan molempiin ryhmiin 10 lasta lisää, ryhmäkoko nostettu 15 lapseen kevään ryhmän kokemuksien perusteella.

Kauden hinta on 80€/lapsi sis. ALV, ikäraja 7-9v. Myös vähän nuoremmista voidaan neuvotella lapsikohtaisesti mikäli lapsi on hyvin ”edistynyt” 

Ryhmään pääsee mukaan non stoppina ja tarkoitus on järjestää lapsille matalan kynnyksen toimintaa, joka ei vaadi kalliita lajivarusteita tai etenemistavoitteita. Tässä ryhmässä harjoitteluun ei tarvita kuin hikipyyhe, juomapullo sekä liikuntaan sopivat sisävaatteet!

Ryhmässä harjoitellaan kamppailulajien elementtejä kuten irrottautumisia, potkuja, lyöntejä, sekä tämän lisäksi perusakrobatiaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa ikäkauteen sopivilla harjoitteilla. Jokaisella ohjaajalla on omat erityisosaamisalueensa, joiden mukaan ryhmissä harjoitellaan joten harjoittelu pysyy monipuolisena. Kaikki ohjaajat ovat Kwan Nyom Hapkidon ohjaajia.

Ota yhteyttä nastolan.hapkido@gmail.com tai soita p. 0458644001(Siru) kyselläksesi lisätietoja tai ilmoittautuaksesi ryhmiin!