Naisten itsepuolustusseminaari 8.7 klo 11-14!

Nastolan Hapkido Ry järjestää naisille ja tytöille kohdennetun itsepuolustusseminaarin(ikäraja 13v.), pitäjänä Siru Heromaa-Karjalainen (2.dan musta vyö Kwan Nyom Hapkido), jolla pitkän linjan kokemus kamppailulajeista ja niiden opettamisesta. Hän on ollut järjestäjänä aiemmilla itsepuolustuskursseilla, ja osaa tuoda hyvin naisnäkökulmaa itsepuolustukseen.

Tule mukaan seminaarille, jossa harjoittelemme käytännönläheisiä ja helposti omaksuttavia harjoitteita! Harjoittelemme mm. potkuja, lyöntejä ja arkipäiväisten esineiden käyttöä itsepuolustuksessa(avaimet, kännykkä, kynä,laukku yms.). Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, ei kuntovaatimuksia! Otamme vammat huomioon, esim. polvivammat.

Hinta 30€ sis. ALV, kun ilmoitat kaverisi mukaan joka osallistuu seminaariin, oma maksusi on vain 20€! Maksimiosallistujamäärä 16 hlöä, varaa paikkasi ajoissa!

Pidämme pienen tauon seminaarin aikana. Ilmoittautumiset sähköpostitse nastolan.hapkido@gmail.com tai tekstiviestillä 0458644001, lisätietoja saa myös soittamalla edellämainittuun numeroon :)